STORITVE

OPREMLJANJE NA KLJUČ

Notranje opremljanje na ključ poteka s preverjenimi izvajalci, s katerimi sodelujemo že veliko let. Tudi dobavljeno pohištvo je od priznanih proizvajalcev pohištvenih elementov. Vsa oprema je predhodno izbrana glede na budžet, oziroma znesek, katerega smo dogovorili z vami. Glede na vaše potrebe in kompleksnost projekta izberemo izvajalce, ki jih imamo v našem repertoarju, vključimo lahko tudi izvajalce po vaši želji. Na projektu lahko sodelujejo enako vaši kot naši izvajalci. Nato se ustvari okvirna časovnica, po kateri se začne izvajati projekt.

Individualen
pristop

Vsak projekt je unikatna zgodba in v Live In studiu smo posvečeni vam ter vašim željam. Naš cilj je izvesti projekt, ki popolnoma izraža vašo identiteto in odraža vaše prioritete. Zakaj pa tako močno poudarjamo individualni pristop? Ker skrbimo, da ste vpleteni na vsakem koraku projekta in da se med oblikovanjem zgodbe vašega projekta počutite izjemno.

Kvalitetna
notranja oprema

Izbira primernih barv, kosov pohištva in ključnih detajlov se včasih izkaže za zahtevno nalogo, ki presega prvotna pričakovanja. Tu smo z namenom, da vam s svojim bogatim strokovnim znanjem in s fokusom na vaših potrebah ponudimo nasvete, kje lahko racionalno razporedite budget ter katere elemente je smiselno vrednotiti z višjim proračunom. Vsekakor pa je končna odločitev vedno vaša. Ne glede na to, ali iščete zgolj nasvete ali pa celovito storitev od svetovanja do končnega opremljanja, smo v Live In studiu vedno na voljo za vas.

Od ideje
do izvedbe

Po prejemu vašega povpraševanja, z vami izvedemo informativni sestanek, na katerem vas seznanimo z vsemi možnostmi sodelovanja, ki obsega projektiranje in izvedbeno fazo. Izvedbeno fazo smo pripravljeni izvesti z našimi izvajalci ali z izvajalci po vaši želji. Nudimo strokovni nadzor med izvajanjem del z več kot 30-letnimi izkušnjami.

UČINKOVIT IN ENOSTAVEN NAČIN ZA PRENOVLJENO STANOVANJE