STORITVE

PROJEKTIRANJE

Projektiranje je postopek, ki zahteva kar nekaj znanja in organiziranosti, lotimo pa se ga po korakih. Najpomembneje je, da se s stranko dobro spoznamo, poznamo njene želje in ideje, življenjski stil, saj se bomo na ta način najlažje lotili dela v pravo smer. Predhodno vas pa seznanimo tudi z našim načinom dela in obsegom storitve. Sledi pregled prostora, oziroma načrtov, prve tlorisne idejne zasnove, 3D vizualizacija prostorov, izbira barv ter materialov in na koncu združitev vseh načrtov, opisov in vizualizacije v projektno dokumentacijo. Seveda smo ves čas v kontaktu z vami, da se kar čim bolj približamo vašim željam oziroma vam predstavimo optimalne rešitve na podlagi našega znanja in izkušenj.

03

Idejne zasnove

Na podlagi tlorisa, oziroma posnetka obstoječega stanja za vas pripravimo čim več različnih opcij pohištvenih elementov in pregradnih sten v merilu. Po potrditvi tlorisnih idejnih zasnov pa se lotimo 3D vizualizacije prostorov, pri katerih združimo vaše želje in naše znanje ter izkušnje. V tej fazi pregledamo obstoječo dokumentacijo.

02

Pregled prostora

V kolikor se zgodi, da dokumentacija ne obstaja, se oglasimo na objektu za pregled in izmero obstoječega stanja. V tej fazi naredimo tudi realne fotografije na objektu, katere potem uporabimo pri 3D vizualizaciji.

01

Prvi sestanek

Na prvem »informativnem« sestanku se spoznamo, pogovorimo o vašem projektu, vaših željah in zahtevah. Predvsem pa vam tudi natančno predstavimo naš način sodelovanja in postopek projektiranja. Na podlagi tega sestanka v nekaj dneh pošljemo ponudbo za sodelovanje.

Natančno projektiranje in kvalitetna prenova + vključevanje vaših želja v končno podobo interierja

Live In - od leta 2010