01   Prvi sestanek

To bo priložnost, da vam natančneje predstavimo naš način dela in možnosti sodelovanja. Od vas bomo pridobili vitalne informacije, ki jih potrebujemo za natančno sestavo ponudbe za projektiranje.

02   Pregled prostora

V tej fazi pregledamo vašo dokumentacijo, če je ta na voljo. V kolikor se zgodi, da ni na voljo, se lotimo ogleda skic, idejnih predlogov, pregleda obstoječega stanja, posnetkov tlorisa, obstoječih prostorov in vam nato podamo okvirno ceno. Pri bolj kompleksnih projektih se odločimo za ogled samega objekta.

03   Idejne zasnove

Na podlagi tlorisa in posnetka obstoječega stanja ali načrta za vas pripravimo kar največ opcij postavitev pohištvenih elementov in pregradnih sten v merilu 1:50 ali 1:25. To pomeni, da ob ogledu idejne zasnove vidite dizajn v prostoru v pravi velikosti.

04   3D izrisi

Po dizajnu prostorov ter vseh obravnavanih elementov vse to pripravimo tudi v 3D vizualizaciji. V 3D izrisu so vključene vse vaše ideje, zahteve in predlogi o katerih se pomenimo vse do točnega 3D izrisa.

05   Barve, materiali

Izbiro barv in materialov izvedemo na vzorčenju v našem studiu. Vse materiale za pohištvo izberemo glede na vaš proračun in želje.

06   Priprava idejne mape

Pripravimo projektno dokumentacijo v katero so vključeni vsi natančni načrti za pohištvene elemente, barvna teorija, opis in izbor stenskih ter talnih oblog, projekt razsvetljave z izborom svetil, mikrolokacije za elektro inštalacije, mikrolokacije za strojne inštalacije, popis in izbor za izbor sanitarne opreme ter popis in izbor stavbnega pohištva.

Postopek

Kvalitetno izvedeno projektiranje = minimizacija stroškov prenove
& vključevanje vaših želja v končno podobo interierja

12

Let izkušenj

250

Končanih projektov

8

Zagnanih projektantov

25

Vizij v delu

Vas zanima več?

Vedno smo veseli novih projektov, s katerimi se lahko pohvalimo, zato le stopite v stik z nami.

NASLOV

Celovška cesta 32
1000 Ljubljana

E-POŠTA

POKLIČITE NAS

dipl. diz. Adam Adamič
+386 (0)51 416 493

dipl. diz. David More
+386 (0)40 619 665

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.