This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Oprema na kljuc

HomeOprema na kljuc

Slide DOMOV PROJEKTI O NAS PROJEKTIRANJE OPREMLJANJE NA KLJUČ KONTAKT NASVETI
Opremljanje na ključ
UČINKOVIT IN ENOSTAVEN NAČIN ZA PRENOVLJENO STANOVANJE

Potek opremljanja na ključ

Opremljanje na ključ poteka z izvajalci, s katerimi sodelujemo že dolga leta in z opremljanjem pohištva, ki jo s stranko skupaj izberemo glede na budžet, želje. Glede na vaše potrebe in kompleksnost projekta izberemo izvajalce, ki jim imamo v našem repertoarju ali pa izbiro le teh prepustimo vam. Nato se ustvari okvirna časovnica po kateri se začne izvajati projekt v naši režiji.

Individualen pristop

Vsak projekt je zgodba zase in vsak projekt ima svojo zgodbo. V LiveIn studiu ste na prvem mestu vi in vaše želje. Naš cilj je zaključiti projekt, ki vam je pisan na kožo in ki na sebi nosi podobo vaših prioritet. Zakaj poudarjamo individualni pristop? Ker poskrbimo, da ste slišani na vsakem koraku projekta in da se pri ustvarjanju zgodbe vašega projekta počutite kar najbolje.

Kakovostna oprema

Izbira prave barve in kosov pohištva ter ključnih podrobnosti se velikokrat pokaže bolj zahtevna, kot ste sprva mislili. Zato smo tu mi, saj vam z našim dolgoletnim znanjem in vami kot našo prioriteto lahko svetujemo točno kje je najbolje da prihranite in za katere zadeve sem vam bo izplačalo, da za njih odštejete višji znesek. Končna odločitev pa je vsekakor vaša. V kolikor si želite le svetovanja ali pa vse od svetovanja do opremljanja, smo za vas na voljo v LiveIn studiu.

Od ideje do izvedbe

Po prejemu vašega povpraševanja, z vami izvedemo informativni sestanek, na katerem vas seznanimo z vsemi možnostmi sodelovanja. Ta se deli na samo projektiranje in na izvedbeno fazo, ki pa jo sestavlja več opcij. Izvedbeno fazo smo pripravljeni izvesti z našimi izvajalci ali z izvajalci po vaši želji. Vemo, da je v Sloveniji ogromno strokovnjakov na tem področju in z veseljem se lotimo sodelovanja z njimi ali pa vodenja le teh, da skupaj dosežemo kakovosten rezultat.

Pretekli projekti

Vas zanima več?

Vedno smo veseli novih projektov, s kateri se lahko pohvalimo, zato le stopite v stik z nami.

NASLOV

Celovška cesta 32
1000 Ljubljana

E-POŠTA

info@livein.si

POKLIČITE NAS

dipl. diz. Adam Adamič
+386 (0)51 416 493

dipl. diz. David More
+386 (0)40 619 665

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.