Zakaj se odločiti za nas?

DOVOLITE, DA SE VAM PREDSTAVIMO

Dizajn studio Live In sta leta 2010 ustanovila notranja in industrijska
oblikovalca Adam Adamič in David More.

Individualen pristop

Vsak prostor in človek sta zgodbi zase, zato se vsaki stranki in njenemu ambientu posvečamo individualno. Predvsem se trudimo v vsakem prostoru poiskati njegove prednosti in jih maksimalno izkoristiti, da iz njega iztržimo kar najbolj estetsko in bivanju primerno celoto.

Kakovostna oprema

Poleg vrhunske storitve, ki jo ponujamo v smislu projektiranja, in končne izvedbe, vam v našem biroju ponujamo široko paleto svetovno priznanih proizvajalcev notranje opreme, luči in oblazinjenega pohištva (različnih cenovnih razredov), s katerimi uspešno sodelujemo že vrsto let. Njihova znanja in novosti pa vsako leto dopolnjujemo z obiski pohištvenih sejmov po Evropi.

Od ideje do izvedbe

Faza projektiranja je prav tako pomembna kot sama izvedba na objektu, saj je natančno pripravljena projektna dokumentacija osnovno vodilo za pripravo natančnih ponudb za pohištvene elemente in izvajalska dela. Posledično prihaja do manjših razlik pri ponudnikih opreme in izvajalskih delih, vendar tako skoraj izničimo dodatna dela oziroma minimiziramo dodatne nepredvidene stroške.

Vas zanima več?

Vedno smo veseli novih projektov, s kateri se lahko pohvalimo, zato le stopite v stik z nami.

Notranje Oblikovanje: Live In" />

NASLOV

Celovška cesta 32
1000 Ljubljana

E-POŠTA

info@livein.si

POKLIČITE NAS

dipl. diz. Adam Adamič
+386 (0)51 416 493

dipl. diz. David More
+386 (0)40 619 665

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.