This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM
Image11

Blog

HomeLiveinREFERENČNI PROJEKTI LiveIN DESIGN STUDIO

REFERENČNI PROJEKTI LiveIN DESIGN STUDIO

LiveIN Design Studio – Studio, ki izpolnjuje vaše sanje

V kolikor iščete kreativno in inovativno rešitev za svoj dom ali poslovni prostor, je LiveIN Design Studio pravi kraj za vas. Studio se ponaša s številnimi referenčnimi projekti, ki dokazujejo strokovnost ter ustvarjalnost pri oblikovanju prostorov. Projekti vključujejo različne tipe notranjega oblikovanja, od minimalističnih do rustikalnih in modernih slogov ter od zasebnih projektov posameznikov do obnovitve ter osvežitve poslovnih prostorov.

Referenčne projekte si lahko ogledate na naši spletni strani: https://livein.si/si/projekti/

Pri LiveIN Studio smo specializirani za celovito notranje oblikovanje, kar pomeni, da se ukvarjamo s projektom od začetka do konca – od načrtovanja pa do same izvedbe. Studio je znan po svojem prefinjenem in sodobnem slogu oblikovanja. Projekti so preprosti, a hkrati elegantni in funkcionalni. Sodelovanje z oblikovalci v studiu zagotavlja individualen in oseben pristop, ki bo izpolnil vaše želje in potrebe. Rešitve so prilagojene glede na potrebe strank in vključujejo uporabo najnovejših trendov, tehnologij in materialov.

Oglejte si enega izmed projektov obnove hiše v Celju.

        

Vsak projekt je prilagojen tako zasebnim kot poslovnim strankam. Pri oblikovanju poslovnih prostorov se osredotočamo na funkcionalnost in učinkovitost prostora z glavnim ciljem, da ustvarimo privlačen, moderen in funkcionalen prostor. Projekti poslovnih prostorov so usmerjeni v to, da poudarijo identiteto podjetja, hkrati pa ustvarijo prostor, ki je prijeten in funkcionalen za zaposlene in stranke. Naše rešitve so usmerjene v to, da spodbujajo kreativnost in produktivnost, obenem pa zagotavljajo udobje in dobro počutje.

Oglejte si enega izmed naših projektov – oblikovanje prostorov restavracije Camino.

 

POST A COMMENT

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.