SANJE VSAKEGA IZMED NAS: HIŠA Z BAZENOM

 

V teh vročih poletnih je hiša z bazenom tisto, kar sanja vsak izmed nas. Verjetno tudi vi vsaj enkrat pomislite, kako bi bilo prijetno se sedaj “vreči v bazen” in to kar na domačem dvorišču.. 

 

Čudovita hiša z bazenom po meri zagotovo ni zgolj presežek, ki le zapolni prostor na vašem dvorišču, a ga  tudi vizualno dopolni. Kaj je lepšega, kot se po napornem delovniku uleči na ležalnik ob bazenu in se v njem osvežiti? 

Bazen pa definitivno predstavlja tudi prostor za druženja z najbližjimi ter odlično možnost za “pool party”. 


 

Razmislite tudi o manjši hišici ob bazenu, ki je veliko več kot le prostor, kamor pospravite vso svojo opremo za bazen, brisače in druge nujne stvari. Je tudi prostor, kjer se lahko celotna družina spočije, pomladi in združi ter uživa v toplini in soncu.

 

Poskrbite za lepo urejeno okolico bazena-skrbno izbran dekor, udoben kavč, nekaj stolov in mizica z jedilnim prostorom. Čiste linije in sodoben dizajn, ki v svoji silhueti dopolnjuje glavno hišo, zagotavljata, da se hiša ob bazenu enostavno vključi v celotno pokrajino.

 

Sodobno pohištvo je na dvorišču ključnega pomena. Seveda pa ob bazenu ne smejo manjkati udobni ležalniki. Bela in svetlo modra barva bosta tisti pravi, ki bosta zagotavljali eleganco. 


 

HIŠA Z BAZENOM JE LAHKO TUDI PODOBA RAZKOŠJA, KI PA JE VEDNO BOLJ DOSEGLJIVA

 

Nobenega dvoma ni, da je hiša z bazenom vedno veljala za simbol razkošja in lepih trenutkov. Klasične hiše ob bazenu vsekakor spodbujajo to idejo, ne le s svojo ergonomijo, ampak tudi zahvaljujoč estetiki, ki na videz oživi to slikovno popolno podobo “počitniške razglednice”. S skodlastimi strehami, elegantnim dizajnom, klasično obliko in elegantno uporabljenimi materiali, kot sta les in kamen, hiša z bazenom slika tradicijo in razkošje.


 

SLOG, PROSTOR IN DEKOR

 

Za bazen je potrebno dobro razmisliti, kam ga bomo umestili. 

Za začetek razmislite o razpoložljivem prostoru, velikosti bazena glede na dvorišče in same hiše. Vaša hiša ob bazenu mora biti v sorazmerju z vsem okoli in mora izkoristiti razpoložljivi prostor.

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.