Potrebujete še kakšen nasvet glede notranjega oblikovanja prostorov na morju? Preverite v nadaljevanju.

7. V BELE PROSTORE DODAJTE NEKAJ MODRE BARVE

Ah, nazaj k beli in modri. Ponovno. Hiter način za ta obmorski videz v vaši jedilnici je, da zamenjate svoje jedilne stole ali pa lahko celo pobarvate svoje sedanje v čudovito morsko modro.

V BELE PROSTORE DODAJTE NEKAJ MODRE BARVE

8. ZA VAŠO MORSKO KUHINJO JE LESENA KREDENCA S STEKLENIMI VRATI OBVEZNA IZBIRA

Nekaj primorskega sloga lahko vnesete v svojo kuhinjo s kredenco s steklenimi vrati. Uporabite jo za razstavljanje steklenih kozarcev, majhnih pletenih košar in lepih kosov posode. Občutek morja lahko povečate tako, da dodate nekaj skulptur iz naplavljenega lesa in lučk iz ratana. Dodatno vrednost in morski videz dodaja tudi rustikalen videz prebarvane kredence.

ZA VAŠO MORSKO KUHINJO JE LESENA KREDENCA S STEKLENIMI VRATI OBVEZNA IZBIRA

9. VAŠO JEDILNO MIZO NAJ KRASIJO DODATKI Z MORSKIM MOTIVOM

Če iščete hiter in cenovno ugoden način, da vnesete delček tistega obmorskega šarma, izberite nekaj kosov namiznega pribora in dekoracije. Da ohranite svež in moderen videz kombinirajte dekor in kose, ki jih navdihuje morje (morske zvezde, raki itd.), in ne-morskih. 

VAŠO JEDILNO MIZO NAJ KRASIJO DODATKI Z MORSKIM MOTIVOM

10. ELEGANCA IN MORSKI DEKOR V KOPALNICI

Kopalnice so morda ena najlažjih prostorov za vključitev trenda notranjosti hiš na plaži, saj se barve tako dobro podajo prostoru. Dodajte le nekaj ključnih kosov – brisače v obalnem slogu, klasične motive, kot so ribe in sidra, vse, kar je narejeno iz školjk, a ne pretiravajte. Ogledalo v obliki ladijskega okna ali nekaj vrvnih košar za shranjevanje v kopalnici je lahko vse, kar je potrebno, da dodate ta sproščen, trendovski občutek.

ELEGANCA IN MORSKI DEKOR V KOPALNICI

11. MORSKO NOTRANJOST PRENESITE TUDI NA BALKON ALI TERASO

Ne omejujte videza hiše na plaži samo v svoji notranjosti, poskrbite za to vzdušje tudi na svojem vrtu! Pripnite visečo mrežo, dodajte nekaj črtastih odej za piknik, razporedite nekaj lantern, luči in sveč ter morskih dodatkov (na primer: ribiške mreže, školjke, stara vesla) in morska terasa je tu.

MORSKO NOTRANJOST PRENESITE TUDI NA BALKON ALI TERASO

12. SPREMENITE VERANDO V DNEVNO SOBO

Lahko bi šli še dlje in postavili dnevno sobo na prostem. Ta koncept ustvarjanja popolnoma nove dnevne sobe je zelo priljubljen v zadnjih nekaj poletjih, poleg tega pa izgleda čudovito. Kaj pravite na naslednjo zabavo kar v “zunanji dnevni sobi”?

SPREMENITE VERANDO V DNEVNO SOBO

Ste med branjem nasvetov dobili kakšno idejo pa je ne znate izpeljati? Kontaktirajte nas za brezplačen posvet.

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.