Pred kratkim smo pozdravili pomlad. Tudi vi razmišljate o osvežitvi svojega doma? Si želite v vaše prostore vnesti malce novega življenja? Za vas smo na področju notranjega oblikovanja izbrali top trende za letošnjo pomlad.

1. ROČNO IZDELANI DODATKI

Radi potujete? Ste v domačem mestu že večkrat šli mimo kakšnega ateljeja z ročno narejenimi izdelki? Zavijte v kakšnega izmed butikov z ročno narejenimi izdelki ali pa na prihajajoči art market in najdite tisto pravo stvar za vaš dom. Nova vaza, svečnik ali skulptura lahko vašemu domu doda pravi umetniški pridih.

NOTRANJE OBLIKOVANJE IN TOP TRENDI ZA TO POMLAD

2. FLEKSIBILNI DODATKI

Pobrskajte po kakšnem dodatnem kosu, ki ga boste lahko uporabili na tisoč in en način. Tudi industrijsko izdelano pohištvo je vedno bolj usmerjeno v multifunkcionalnost kosov. Za primer vzemimo lično klop, ki lahko služi tako za sedenje, kot za odlagalno površino.  Tako kot nujna črna obleka v ženskih garderobah najdite črno obleko za vaše prostore.

3. POVEZAVA Z NARAVO

Notranje oblikovanje vedno bolj stremi k povezavi vaših prostorov z naravo. Morda lahko v prostor vnesete kakšno novo sobno rastlino, ali pa vašo klubsko mizo v dnevni sobi zamenjajte s tako, ki je narejena iz bambusa. In  ne pozabite, že svež šopek bo vašemu domu dodal nekaj pomladne svežine.

NOTRANJE OBLIKOVANJE SE POVEŽE Z NARAVO

4. VNESITE NOVE STRUKTURE

Vedno znova vas lahko presenetijo strukture, ki vzbudijo naš čut-otip. Kdo pravi, da so grobi robovi slaba stvar? Z mešanico naravnih elementov in zemeljskih tekstur so definitivno osvežitev vašega prostora.

5. GRAFIČNO IN OZEMLJENO

Črna barva je šik, včasih velja za dolgočasno, a je lahko v kombinaciji z naravnimi toni tudi pomirjujoča. Kaj pravite na novo preprogo v krem barvi z grafiko v črni barvi?

GRAFIČNO IN OZEMLJENO

6. IZRAZNE SILHUETE

Neobičajne krivulje so ponovno v modi! Ukrivljene silhuete, ki so bile prvotno del modernega gibanja v sedemdesetih so za letošnjo pomlad po menju notranjih oblikovalcev ponovno v modi. V prostor bodo vnesle novo energijo modernega in ženstvenega. Še posebej pozorni bodite na mehke robove in kiparske oblike, ki so nadvse vabljive in vnašajo v vaše prostore nepozaben slog. 

VIR

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.

Pozdravljeni,
vas zanima več o notranjem oblikovanju?

Prijavite se na e-novice.